logo

Contact

ISAURASAILING
ZEILVAKANTIES
Troonstraat 101/1A
B–8400 Oostende
+32 496 68 53 01
info@isaurasailing.be
www.isaurasailing.be
hedwig-001

HEDWIG JULIEN DECEUNINCK

Na mijn opleiding als hersteller van jachten in 1998 ben ik steeds actief geweest in het herstellen en restaureren van verschillende boten. Ondertussen was ik ook actief in de zorg- en wellness-sector. Door mijn passie voor het zeilen en het sociaal contact volgde ik een opleiding als zeilinstructeur. Hierna zeilde ik verschillende jaren met cursisten op zee en oceaan. Alle ervaringen bij elkaar maken tot op heden de naam Isaurasailing waar.

Wat voor mij vooral belangrijk is wanneer men contact maakt met anderen, is aandacht en het respect voor elkaar en het scheppen van veiligheid. Verder vind ik het verrijkend om de dingen te accepteren zoals ze zijn.

Door de ervaring heen ontstond de wens om op dieper niveau met mensen te gaan werken. Ik ben hierdoor steeds meer in contact gekomen met mijn eigen kracht en levensvreugde. In mijn werk wil ik graag deze ervaringen delen met andere mensen. Met als boodschap het maken van de verbinding met elkaar in een groep en uiteindelijk met het groter geheel.