logo

Contact

ISAURASAILING
ZEILVAKANTIES
Troonstraat 101/1A
B–8400 Oostende
+32 496 68 53 01
info@isaurasailing.be
www.isaurasailing.be

7 daagse zeilreis met schipper Canarische eilanden (Spanje)

Dag 1: kennismaking

Aankomst in Tenerife Sud en transfer naar de haven van San Miguel. Inscheping, verwelkoming en info over de zeilreis. Gezellig samenzijn in het restaurant en afsluiten van de dag.

Dag 2–6: zeilreis

Na het ochtendritueel wordt in overleg met uw schipper het zeilgebied en de routeplanning bepaald, afhankelijk van de weersverwachtingen. Tijdens deze zeiltochten ontdekt u de volgende eilanden: La Gomera, La Palma en Tenerife. Er wordt voldoende tijd voorzien om tijdens het zeilen te zwemmen en te zonnen en aan te meren op prachtige locaties. Bovendien bieden wij ruimte om uw zeilreis aan te vullen met uw eigen vrijetijdsbesteding zodat het helemaal uw vakantie wordt.

Dag 7: afscheid

Na het ochtendritueel en het afsluiten van de zeilreis, laten wij u nog even van uw vakantie nagenieten tijdens een zeiltocht naar de haven van San Miguel. Dan volgt de transfer naar de luchthaven van Tenerife Sud en de terugvlucht naar huis.

7-daagse zeilvakantie met privéschipper Saronische Golf (Griekenland)

De Saronische eilanden liggen in de Saronische golf, dat is de golf ten zuidwesten van Attica en ten noordwesten van de Peloponessos. Het zijn zeer populaire eilanden, ze liggen namelijk dicht aan het vasteland en zijn gemakkelijk via diverse havens te bereiken. De Saronische golf is volledig beschermd van de Noordwestelijke Meltemiwind en daardoor een aanrader voor mensen die het graag rustig hebben. Eilanden zoals Aegina en Poros zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Athene. Aegina en Poros zijn beide groene eilanden met charmante baaien, met hun gezellige tavernas en winkeltjes.

In deze ontdekkingszeilreis ondernemen wij 4 zeiltochten, en staan er verschillende bezoeken gepland: aan het amfitheater Ancient Theatre, aan Malendrena met wijndegustatie, en aan de archeologische site van Mycenae.

Een watersportactiviteit, relaxen in een saunacomplex met zwembad en yacuzzi en uitstapjes op het sfeervolle eiland Poros staan op het programma. Snorkelen en zwemgelegenheden maken ook deel uit van deze fantastische tour.