logo

Contact

ISAURASAILING
ZEILVAKANTIES
Troonstraat 101/1A
B–8400 Oostende
+32 496 68 53 01
info@isaurasailing.be
www.isaurasailing.be

14-daagse zeilreis met privéschipper Cycladen (Griekenland)

Dag 1: kennismaking

Aankomst in Athene en transfer naar de haven van Kalamaki. Inscheping, verwelkoming en info over de zeilreis. Gezellig samenzijn in het restaurant en afsluiten van de dag.

Dag 2–13: zeilreis

Na het ochtendritueel wordt in overleg met uw schipper het zeilgebied en de routeplanning bepaald, afhankelijk van de weersverwachtingen. Tijdens deze zeilreis staan de volgende eilanden op het programma: Kithnos, Sifnos, Ios, Santorini, Amorgos, Naxos, Mykonos, Siros, Kea, Hydra, Poros, Athene. Uw privéschipper last de nodige rustpauzes in, om u volop te laten genieten van de prachtige uitzichten, het snorkelplezier en de adembenemende zonsondergangen.

Dag 14: afscheid

Na het ochtendritueel en het afsluiten van de zeilreis, laten wij u nog even van uw vakantie nagenieten tijdens een zeiltocht naar de haven van Kalamaki. Dan volgt de transfer naar de luchthaven van Athene en de  terugvlucht naar huis.

7-daagse zeilreis met privéschipper Kornatie-eilanden (Kroatië)

Dag 1: kennismaking

Aankomst in Zadar en transfer naar de haven van Biograd. Inscheping, verwelkoming en info over de zeilreis. Gezellig samenzijn in het restaurant en afsluiten van de dag.

Dag 2–6: zeilreis

Na het ochtendritueel wordt in overleg met uw schipper het zeilgebied en de routeplanning bepaald, afhankelijk van de weersverwachtingen. We varen tijdens deze zeildagen naar de volgende bestemmingen: Sibenik, Skradin, Zut, Jezeromir, Biograd.

Dag 7: afscheid

Na het ochtendritueel en het afsluiten van de zeilreis, laten wij u nog even van uw vakantie nagenieten tijdens een zeiltocht naar de haven van Biograd. Dan volgt de transfer naar de luchthaven van Zadar en de  terugvlucht naar huis.